c2i forums
VAC Chaos for Modern Warfare 2 patch v1.0.184 - Printable Version

+- c2i forums (http://c2i.pl)
+-- Forum: Public (http://c2i.pl/forum-1.html)
+--- Forum: Call of Duty (http://c2i.pl/forum-3.html)
+--- Thread: VAC Chaos for Modern Warfare 2 patch v1.0.184 (/thread-1042.html)

Pages: 1 2


VAC Chaos for Modern Warfare 2 patch v1.0.184 - tierradevalinor - 07-11-2018

VAC Chaos for Modern Warfare 2 patch v1.0.184


RE: VAC Chaos for Modern Warfare 2 patch v1.0.184 - jdisand1 - 07-11-2018

Dzięki za zatwierdzenie!


RE: VAC Chaos for Modern Warfare 2 patch v1.0.184 - yiyeoun - 07-11-2018

VAC zyskuje poparcia ze wszystkich stron Dobra robota!


RE: VAC Chaos for Modern Warfare 2 patch v1.0.184 - mesaymil.ik - 07-11-2018

Bardzo miło, mój człowiek przeszedł testy i wszystkie prace. Bardzo imponujące czy będzie to łatwe do kontynuowania w przyszłych aktualizacjach / czy samoaktualizuje się / czy jest wykonywane przez sigs, więc konsola i dvar unlockery nie potrzebują nawet aktualizacji? tylko ciekawy i czekający na mój kebab: P


RE: VAC Chaos for Modern Warfare 2 patch v1.0.184 - midbanker78 - 07-11-2018

Imponujące wydanie Mieć trochę przedstawiciela do swojej pracy.


RE: VAC Chaos for Modern Warfare 2 patch v1.0.184 - dracu0n0dulap - 07-11-2018

Dobre rzeczy AgentGOD. Uwielbiam hacki SC i na pewno cię polubię COD: Hacks MW2 /Edytować. Ktoś wie dlaczego, kiedy wstrzykuję MOOESP v7, to pozostaje w tyle w mojej sieci?


RE: VAC Chaos for Modern Warfare 2 patch v1.0.184 - rages118 - 07-11-2018

~ Plik DCxxxx.tmp stworzony przez VAC_Chaos.exe chciał połączyć się z Internetem po pierwszym uruchomieniu. Czy to jest w porządku? Odmówiłem tego i po kliknięciu przycisku Załaduj grę jest napisane "Status gry: Załadowany" (i "Status VAC: Not Loaded"), ale gra się nie rozpocznie. Po wyjściu z VAC Chaos i ponownym jego załadowaniu wyświetla się "Status gry: Załadowany" od razu, a przycisk Załaduj grę jest niemożliwy do skasowania. Czy to tylko ja? Edit2: plik tymczasowy łączy się z 127.0.0.1, co oznacza localhost. Czy jest to istotna część funkcjonalności programu? Czy wyłączyłem jego funkcjonalność, odrzucając tę prośbę? Również pakiety skierowane do sprzężenia zwrotnego nie powinny nigdy opuszczać hosta, więc czy jest to bezpieczne?


RE: VAC Chaos for Modern Warfare 2 patch v1.0.184 - mdiscep - 07-11-2018

VAC Disable wydaje się działać, ale nie włącza konsoli dla mnie.


RE: VAC Chaos for Modern Warfare 2 patch v1.0.184 - aaron_smith168 - 07-11-2018

Zacytować: Napisał pierwotnie AgentGOD Moduł komunikuje się z EXE przez Windows Sockets, więc normalne jest, że widzisz "aktywność sieciową", ale to już wszystko. Musisz na to zezwolić lub nie można załadować programu do otwierania konsoli. Zamroziło się dla ciebie, ponieważ plik wykonywalny i moduł nigdy nie ukończyły wymaganego połączenia. OK. Dzięki za wyjaśnienie. Działa prawidłowo. BTW: VAC jest całkowicie zablokowany przed załadowaniem, czy twoja metoda nie została załatana przez Steam? Myślałem, że przynajmniej sposób w jaki SuperNovaAO zrobił to w swoim Dis Displerze 1.x został załatany?


RE: VAC Chaos for Modern Warfare 2 patch v1.0.184 - alicia.bresee - 07-11-2018

Zacytować: Originally Posted by martinm7 OK. Dzięki za wyjaśnienie. Działa prawidłowo. BTW: VAC jest całkowicie zablokowany przed załadowaniem, czy twoja metoda nie została załatana przez Steam? Myślałem, że przynajmniej sposób w jaki SuperNovaAO zrobił to w swoim Dis Displerze 1.x został załatany? Jak już wspomniałem w wątku dyskusji przed wydaniem, moja metoda jest znacznie mniej inwazyjna i trudniejsza do łatania