Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aimbot + esp
#1
mój aimbot i esp oba działają świetnie, ale tylko wtedy, gdy mam jedną z nich na ... więc kiedy mam aimbot na i na mojej grze, a kiedy mam tylko aimbot na lub tylko moje esp na to działa bezbłędnie .. ktoś zna ten problem?
Reply
#2
Czy tworzy nieskończoną pętlę, gdy oba są włączone?
Reply
#3
brzmi dla mnie jak praca c + p zła. Sprawdź swoje pętle i w2.
Reply
#4
Zacytować: Originally Posted by scrapdizle brzmi dla mnie jak praca c + p zła. Sprawdź swoje pętle i w2. rolf dlaczego "brzmi dla mnie jak c + p praca poszła źle ..." ale moje w2s działa dobrze, użyj tego samego w cod2 i moje imię esp działa dobrze, gdy aimbot jest wyłączony więc prawdopodobnie 1 z moich pętli, już go szukałem ... ale nadal jestem phailz
Reply
#5
niewiele możemy powiedzieć bez kodu, nie?
Reply
#6
jeśli używasz celowania kością i kości, szczególnie 2x rejestracja tego samego tagu może spowodować awarię
Reply
#7
Rozmawiałem z nim na msn, używał wskaźników pływaka, zamiast tablic float [3] ..... lol
Reply
#8
Zacytować: Napisał R4z8r Rozmawiałem z nim na msn, używał wskaźników pływaka, zamiast tablic float [3] ..... lol jup R4z8r pomógł mi, spieprzyłem moje wskazówki: P więc naprawiłem to, w każdym razie
Reply
#9
jeśli pytasz na forum o pomoc, ale dlaczego skorzystałeś z pomocy msn znajomych / chłopaków?
Reply
#10
Zacytować: Napisał King-OrgY jeśli pytasz na forum o pomoc, ale dlaczego skorzystałeś z pomocy msn znajomych / chłopaków? zobaczył moją pocztę, a potem pomógł mi ... więc gdybym nie napisał, nie pomógłby mi prawdopodobnie
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)