10-02-2018, 08:43 PM
Ciekawe, który z nich jest najlepszym hackowaniem tekstur? The Craig One? czerwony niebieski, itp.?
Który z nich jest najlepszym hackowaniem tekstur?
|
10-02-2018, 08:43 PM
Ciekawe, który z nich jest najlepszym hackowaniem tekstur? The Craig One? czerwony niebieski, itp.?
10-02-2018, 08:46 PM
Wszystkie robią zasadniczo to samo. Edytuj pliki gry, aby zmienić kolor tekstur graczy. Jedynym sposobem, aby naprawdę się przekonać, jest przetestowanie ich i zobaczenie, które z nich działa najlepiej.
10-02-2018, 08:49 PM
Zacytować: Napisał SimPle01 Wszystkie robią zasadniczo to samo. Edytuj pliki gry, aby zmienić kolor tekstur graczy. Jedynym sposobem, aby naprawdę się przekonać, jest przetestowanie ich i zobaczenie, które z nich działa najlepiej. Dzięki. Wciągają to, że musisz ponownie uruchomić, aby uzyskać tekstury. Ale lubię je inaczej. Grając w coś z killcam, zakładam, że inni gracze nie widzą tekstur. Co powiesz na zdalne zrzuty ekranu (Właściwie nie jesteś nawet pewien, czy mają zastosowanie).?
10-02-2018, 08:52 PM
non tbh, oba wymagają ponownej rywalizacji, naprawdę denerwują.
10-02-2018, 08:55 PM
Zacytować: Originally Posted by dirkadirka Grając w coś z killcam, zakładam, że inni gracze nie widzą tekstur. Co powiesz na zdalne zrzuty ekranu (Właściwie nie jesteś nawet pewien, czy mają zastosowanie).? Czy ktoś może to potwierdzić?
10-02-2018, 08:58 PM
Zacytować: Originally Posted by dirkadirka Czy ktoś może to potwierdzić? nie widzą twoich kolorowych modeli od czasu edycji lokalnych plików, twoich plików na twardym dysku. zobaczą tylko domyślne skórki
10-02-2018, 09:01 PM
czerwony niebieski
10-02-2018, 09:05 PM
Zacytować: Originally Posted by nashpvv czerwony niebieski Czy to nawet działa po ostatniej aktualizacji? Wiem, że niektórzy z pozostałych nie działają. IE Craigs V4 i niektóre powiązane z moo (popraw mnie jeśli się mylę). Słyszałem, że V5 Craiga wciąż działa (ale teraz jest płacone - po prostu przeczytaj, że to jestem). Czy ktoś wie o wolnym od ostatniej aktualizacji, która wciąż działa?
10-02-2018, 09:08 PM
Zacytować: Originally Posted by dirkadirka Czy to nawet działa po ostatniej aktualizacji? Wiem, że niektórzy z pozostałych nie działają. IE Craigs V4 i niektóre powiązane z moo (popraw mnie jeśli się mylę). Słyszałem, że V5 Craiga wciąż działa (ale teraz jest płacone - po prostu przeczytaj, że to jestem). Czy ktoś wie o wolnym od ostatniej aktualizacji, która wciąż działa? http://www.utfg.net/?s=Modern-warfar...load-Craig-V5-
10-02-2018, 09:11 PM
Zacytować: Napisał Darryl1610 Użyj tego F * cking Google! Cześć Darryl, Znam prace Craiga, ale moje pytanie dotyczyło "wolnego". Miałem googleed to. Nic nie było jasne (poza Craigiem), jeśli nadal działa. Więc szukałem alternatyw. re
|
« Next Oldest | Next Newest »
|